Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
A webkamerák még a legdrdágábbak mikije sem éri fel egy külön mikrofon szintjét. Aki zenész, az pontosan tudnia kell, hogy a hangszerekhez is megkell választani a mikrofont.
Én nekem egy 15 rongyos streamer mikrofonom van ami baromijó, de nem zenei felvételre.
Amit következőnek kinéztem az 35 rongy és podcast hez való. Ebből lehet számolni, hogy mi kell komoly zenei közvetítéshez. Lehet nézelődni, Audio Technika, Shure , Boya és hasonlók között. Hozzá egy nyilván egy erősítő is dukál. Meg egy jó hangkártya a géphez esetleg. Vagy eleve egy USB külső mikrofon (erősítő, adapter)
Webkameráknál meg full HD 60FPS alatt sem látom már értelmét, igen szégyen hogy egy ilyen most 50-60 rongyba kerül. Vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest