Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
A webkamerák még a legdrdágábbak mikije sem éri fel egy külön mikrofon szintjét. Aki zenész, az pontosan tudnia kell, hogy a hangszerekhez is megkell választani a mikrofont.
Én nekem egy 15 rongyos streamer mikrofonom van ami baromijó, de nem zenei felvételre.
Amit következőnek kinéztem az 35 rongy és podcast hez való. Ebből lehet számolni, hogy mi kell komoly zenei közvetítéshez. Lehet nézelődni, Audio Technika, Shure , Boya és hasonlók között. Hozzá egy nyilván egy erősítő is dukál. Meg egy jó hangkártya a géphez esetleg. Vagy eleve egy USB külső mikrofon (erősítő, adapter)
Webkameráknál meg full HD 60FPS alatt sem látom már értelmét, igen szégyen hogy egy ilyen most 50-60 rongyba kerül. Vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest