Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Én kísérleteztem ilyesmivel, és azért a hw-igénye nem egészen nulla. Folyamatosan elemzi a kapott képet, és az azon történő változásokat, és felvételkor le kell kódolnia a videot. Több gigaHz-es gép persze simán megbírkózik vele, de egy párszáz mHz-es cerkát azért meg lehet vele izzasztani.
Nézd meg a digi-watcher.com-on a progijukat, emlékeim szerint az tud biztonsági kameraként működni, plusz a remote-view részre webszerverként, tehát bárhonnan LIVE meg tudod nézni ahogy rámolják ki a kéród
Mindkettő kb másfél megás telepítő, nem sok, és ha jól emlékszem, ingyenes. De nem kövezz meg ha valahol tévedtem 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindkettő kb másfél megás telepítő, nem sok, és ha jól emlékszem, ingyenes. De nem kövezz meg ha valahol tévedtem