Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
PistiSan #1182 üzenetére
Nem kizárt, viszont az eléggé kizáró tényező, hogy az első alkalommal 5 óra alatt éppen hogy rá tudtam másolni a dolgokat gépről, olyan, hogy ssh még azt se tudtam hol lehet bekapcsolni.
Második gépet már eléggé nyüstöltem, de hát ezért vettem. Itt viszont volt egy áramszünet ami miatt valószínűleg megsérült valami fájl.
Szóval nem hiszem, hogy azok miatt, hisz akkor jóval hamarabb tönkre ment volna már, mert az utóbbi 1-2 hétben csak flexget config fájlját állítottam ami egy INI fájl, meg egy kicsomagoló scriptet ami meg nincs telepítve csak ott van egy shell script.
De most mit mondjak, vinyóról 3tb-ból 1,2tb-ot ki tudtam menteni, maradék meg csak filmek, amikért nem kár, hisz lejönnek hamar ha kellenek.
És így legalább átestem a tűzkeresztségen ^^ szóval most már még annyira sem tartok tőle, tekintve, hogy szét van szedve és ott díszeleg a polcon. Csináltam is képeket, majd rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Modding és elektronikai kérdések
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest