Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
bocsesz, ha azt lehetett kivenni a hangomból, hogy mekkora sz@r ez a játéjk, nem ezt akartam írni. Inkább anyot, hogy elegem van azokból, akik vesznek a qurv@ jó játékot { Wh40k } elővesznek egy 100-szor felhasznált 3d motort, csinálnak hozzá néhány texturát, és az egészet úgy reklámozzák, mintha most megváltották volna az univerzumot.
Melesleg eléggé kiakadtam a GamesWorkShop-on is, hogy eladta a nevét ehhez.
Asszem akik ismerik GWS termékeket, azok tudják, hogy nem egy ilyen összedobott szivonalat képviselnek...... -
Face8814
őstag
Tökéletesen egyetértek. Én 1992-ben játszottam először AD&D-vel, aztán még vagy egy tucat más táblás, és szerepjátékkal. ( többek között Warhammer 40k-val ). Tényleg nincs olyan pc-s game ami vissza tudja adni az ''élő'' játék hangulatát, de azért egyre jobb gamék lesznek. PL nekem ez is nagyon tetszett. nem tudtam felálni mellőle. Elég ''kocka'' lettem tőle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest