Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyiból meg kell védjem a GW-t, hogy könnyű kritizálni, de tény, hogy könnyű zsákutcába is manővereznie magát a sci-fi / fantasy világ tulajdonosának és ezzel padlóra küldenie azt.
A teljesség igénye nélkül a FASA is kinyírta saját magát a Battletech-re és Shadowrun-ra épített világaival ( [erről itt írtam] ).
Így járt a TSR is az AD&D tulajdonosa is, pedig ők voltak hajdan "A" szerepjátékos cég.
De nem csak a nagy cégek csúsztak el és törték nyakukat, a Cyberpunk világ atyjaként ismert Mike Pondsmith is sikeresen nullázta le a saját kis világát az 1990-es évek végén, 2000-es évek közepén ( [erről pedig itt írtam] ).De említed a Star Wars-t is. A Disney sorban bizonyítja be, hogy van lejjebb, pusztán a Star Wars logó önmagában nem garancia a sikerre.
Szóval ehhez képest a GW túlélte a 90-es évek végét, 2000-es évek elejét és kibekkelte a 2010-es éveket is, miközben szépen lassan próbálja újra népszerűvé tennie magát és a világait.
Nem adtam volna egy lyukas garast, hogy a Warhammer Fantasy még egyszer kitör a középszerűség mételyéből, hiszen Dunát lehet rekeszteni a fantasy világokkal, ami extrát nyújtott (a történészek lexikális szinten leírt világ- és frakció-leírásaival), azt építették le a 2000-es években. Hogy aztán a Total War: Warhammer hatalmas lökésével mégis feltámaszthassák. Oltári nagy szerencséjük volt vele, de bejött.
Ugyanis amúgy a Total War: Warhammer játék a klasszikus Warhammer: Fantasy Battles világát (Old World) támasztotta fel, míg a GW gyakorlatilag zsákolta már azt a Dark Times-al és az Age of Sigmar-ral (röviden: a Warhammer Fantasy világa elpusztult, a hősei pedig egy aréna szerű harcban találták magukat négy nagy frakcióra osztva ( Rend, Pusztítás, Káosz és Halál ). Az Age of Sigmar 2015-ben jött ki, a Total War: Warhammer 2016-ban.Az Age of Sigmar kukázva lett és visszajött a Warhammer: The Old World néven a klasszikus Warhammer: Fantasy Battles világa. Gyakorlatilag a Sega mentette meg...
De visszajött egy olyan gödörből, amelyből normál esetben aligha lett volna esély.Na a probléma az, hogy ebből (véleményem szerint) nem okultak. A Warhammer 40k világát is teljesen fel akarják rázni a Primarch-ok visszahozásával. Hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest