Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Mrdevil
üzenetére
Mindenkinek más. Ash prime a legtöbb küldit megoldja. Ami def vagy ilyesmi, azt Khora. Ezen kívül Baruuk, ha survi vagy ilyesmi, az röhögve farmcunamivá alakítja...
És akkor vannak a macerásak, interception, hasonlók. Oda nem árt csapat, vagy nézni, h alertben van-e, mert akkor tutira lesz csapat. De recruiton is szoktak jönni, beírod, h H steel path és annyi.
khalox: Zealoid az a lámpás volt? Meglepően könnyen ment de asszem nem elsőre. De nem emléXem, h mi volt a trükkje, de tudom, h utána már nem volt vészes, Ash -al mentem.Helminth szoba akkor nyílik, ha van cyst a nyakon, vagy nidussal mész. Később minden nyitja majd.
-
khalox
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ez leginkább a játékstílusodtól függ. Nekem pl. az Ash Prime jött be + egy brutálisabb melee. Illetve Khora. Velük a küldetések nagyobb része megoldható, de lesz olyan, amihez társak kellhetnek. Érdemes csinálni a Steel Path alerteket, naponta van belőle 5. Azzal is fogy a Starchart, és biztos a steel essence is a végén, meg mindig szoktak jönni rá, nem kell egyedül szenvedned vele.
Van olyan node, ami nincsen beforgatva az alertek közé, pl. a Zealoid Prelate volt az egyik legmacerásabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs