Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
én is inkább a céltudatosság alapján választok, tehát mission függő hogy mit viszek (na meg hogy mi kell, xp/mati), ha gyilkolni kell akkor saryn prime vagy volt prime, mesa prime, equinox prime ' ritkábban rhino prime, vaubant régen szerettem a cc miatt, de most már elintézem khora-val, novát én kezdetek óta szeretem, azt is sűrűbben használom pl, ha aprítani akarok és olyan a küldi amire nagy eséllyel nem visz senki defensive framet (pl kuva survival); +/-os egyaránt kedvenc - csak az a poén h ha van olyan def ami jó lenne ha gyorsan lemenne erre hótziher h senki nem hoz dps-t
benn rohangálnak inarossal meg wukonggal 
-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
jah, nekem is ez a top 5, leggyakoribb. Nekros farm az alap... Érdekes, h Mag prime is tetszett. Novát formázgatnom kellene, de annyira nem tetszik, h szánjak rá időt, formákat.
Mirage is jó, meg Nezha, ott ki lehet kapcsolni a csúszkálást, mert azzal leestem mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- PlayStation 5
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
benn rohangálnak inarossal meg wukonggal