Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha van kész Rhino-d akkor nem kell élettöltős mod. Rhino-t védi az Iron Skin mindentől. Szindikát moddal vissza is tölthető a már "lelőtt" iron skin energia. Reinforcing Stomp kell bele és mehet a móka.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A múltkori farmolással meglett nidus, kvázi végtelen ideig mehet a survival.
Életet a piros bogyók töltik, de arcane és mod (life strike, healing return) is van, meg warframe (pl. Oberon 3. abbi) is, ami töltheti.
Distrilling extractort bp-t vegyél a marketen, azzal a kész bolygókon bányászhatsz. A pár mati nem tudom, h mi...
Tegnap filmet néztem, csak elfelejtettem kilépni. Filmezés előtt kuva survivalon voltam, sok és durva modot kaptam, majd adok, ha gondolod:
Lightning Dash, eddig a Toxic Flight-ot használtam, szvsz a lightningre cserélem. De lett egy firewalker is, ezt adom, ha kipróbálnád. bullet jump megnő, meg mellesleg villámozod, mérgezed vagy égeted a környezeted. Infested survivalban jól jön, de a brutál ugrások miatt wukong e-on is ott figyel örökké.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest