Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Szerintem abszolút nem vicces, hiszen mi is voltunk még kezdők a játékban. Jómagam ugyanúgy annak vallom magam 1700 órával.
Az androidos alkalmazást kipróbáltam régebben, akkor nekem bugos volt, de remélem javították. Visszateszem én is és rálesek.
A cikkben vannak eléggé kisarkított tények. Azt például kétlem, hogy a PoE miatt lett a Warframe jó játék. Nekem a PoE nem tetszik például: számomra túl üres, Cetuson olyan framedroppok vannak nálam, hogy azt hiszem néha befagyott a játék, eleinte WH-ztak az ellenfelek és a hegy másik oldaláról lőttek már, mikor nem is láthattak.
Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például.