- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Excalibur Prime *_* Csak kicsit vagyok irigy rád. Kb 4 hónapja kezdtem a játékot, így erről én réges-régen lekéstem.
Naramon: 5 féle Tenno iskola létezik, mindegyik más és más hasznos (vagy kevésbé hasznos
) képességet adhat. 30-as szintre felhúzott warframe-be vagy fegyverekbe tudsz ún. lencséket rakni, ami (mivel a 30-as szintű cuccok már nem fejlődnek tovább) a kapott affinity bizonyos százalékát konvertálja át Focus pontokká.
Lencsét vagy plat-ért tudsz venni, vagy Sortie mission rewardként eshet. Ha le akarsz cserélni egy lencsét más típusra vagy nagyobbra (létezik kisebb és nagyobb lencse), akkor az előző megsemmisül. Formázás után a lencsék bent maradnak a tárgyakban, de csak akkor gyűjtenek újra Focus pontot, ha eléred a 30-as szintet az adott tárggyal.
Ui.: remélem erre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) képességet adhat. 30-as szintre felhúzott warframe-be vagy fegyverekbe tudsz ún. lencséket rakni, ami (mivel a 30-as szintű cuccok már nem fejlődnek tovább) a kapott affinity bizonyos százalékát konvertálja át Focus pontokká.