- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nehogy reaktort,vagy catalystot vegyél!karakter meg fegyver slot sokkal jobban fog jönni,a többi meg mind farmolható!
-
Djuree
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát abból csak reactort vagy catalystet szabad venni, másra ne baszd el. ha más kell rámírsz játékban és elviszlek farmolni alkatrészt, úgyis jól jön nekem is. bár nem tudom vége van-e már, tegnap volt vmi catalyst bp-s event, este láttam. oda is elvihetlek.
r00r1: jó kép.

én tegnap random teammel mentem ODS-re, 40-nél kiszálltunk, egyszerűen olyan szar rewardokat adott, nem kicsit felbaszta az agyam, már aludnom kellett vna, de mondom hátha ad burston prime alkatrészt. lófaszt! t2 cap meg def kulcsok, meg 5000 pénzek.
mekkora köcsög egy játék ez, nekem már minden bajom volt, már 30-nál ki akartam szállni.
de legalább egy t3 mobdef megadta a hiányzó reaper prime blade-t.
rámentem az összes prime fegyó megszerzésére...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mekkora köcsög egy játék ez, nekem már minden bajom volt, már 30-nál ki akartam szállni.