Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Patriot Viper Elite II 64GB (2x32GB) DDR4 4000MHz (Beszámítás)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest