Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest