Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
parasutyo
üzenetére
MR30-asok adják ezeket a relén lévőknek.
5150: jah, eegen, a booster dupláz.
Bugframe kalandok az elmúlt napokból:
asszem pont karácsony reggel, még aludt a család, beléptem kicsit, mondom pár kör advanced, mi baj lehet. Természetesen már elkezdődött játékba rakott be. Ilyenkor mi van: akció közepén állsz egy csupasz amp-al, warframe kuka, mindenhonnan lőnek. OK, gyorsa ugrabugra, magus lockdown, mech jön, hentelés. Orphix meghal, mindenki boldog... Host migration.
Nézem a chatet -mert már van rá idő- a magyar srác enyhén kiborult. Kérdezte -magyarul-, hogy hogyan kell lehívni a mechet. Miután én voltam egyedül magyar a csapatban rajta kívül, gondolom nekem szánta. De épp a túléléssel voltam elfoglalva. 4 percig nem kapott választ... ezért mindennek elhordott, majd kilépett. Fain.Másik, h marketen offline vagyok, de ha vki rámír, akkor azért válaszolok. Ez történt minap is, igaz kis késéssel, mert a legnagyobb efvent mapot farmolgatjuk, nem nézem, h mit írnak. Mire ráírtam volna, már ignore-ra rakott. Viszonoztam. Egy óra múlva más jelentkezett a modért (chromatic blade, elég ritkán viszik), gondolom vkinek szólt, h vegye már meg neki...
Sokadik nekifutás advanceden, random csapat, majd leszünk vmeddig, ez ilyen. Kezdünk, mech ki, a többiek már indulnak, lépek én is... ajtó zárva. Zöld, de zárva. NPC-k átjönnek a zárt ajtón, nekem se mechhel, se warframeval, se operátoprral nem lehet kimenni.
Mondom vki szedjen ki... Szerencsére volt egy nova, rakott egy ajtót
Másik meccs, mech beszorult vmi csövek és dobozok közé. OK, se unstuck, se semmi. Kiszállás, séta, mech hív... még X perc. Fain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest