Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
MR30-asok adják ezeket a relén lévőknek.
5150: jah, eegen, a booster dupláz.
Bugframe kalandok az elmúlt napokból:
asszem pont karácsony reggel, még aludt a család, beléptem kicsit, mondom pár kör advanced, mi baj lehet. Természetesen már elkezdődött játékba rakott be. Ilyenkor mi van: akció közepén állsz egy csupasz amp-al, warframe kuka, mindenhonnan lőnek. OK, gyorsa ugrabugra, magus lockdown, mech jön, hentelés. Orphix meghal, mindenki boldog... Host migration.
Nézem a chatet -mert már van rá idő- a magyar srác enyhén kiborult. Kérdezte -magyarul-, hogy hogyan kell lehívni a mechet. Miután én voltam egyedül magyar a csapatban rajta kívül, gondolom nekem szánta. De épp a túléléssel voltam elfoglalva. 4 percig nem kapott választ... ezért mindennek elhordott, majd kilépett. Fain.Másik, h marketen offline vagyok, de ha vki rámír, akkor azért válaszolok. Ez történt minap is, igaz kis késéssel, mert a legnagyobb efvent mapot farmolgatjuk, nem nézem, h mit írnak. Mire ráírtam volna, már ignore-ra rakott. Viszonoztam. Egy óra múlva más jelentkezett a modért (chromatic blade, elég ritkán viszik), gondolom vkinek szólt, h vegye már meg neki...
Sokadik nekifutás advanceden, random csapat, majd leszünk vmeddig, ez ilyen. Kezdünk, mech ki, a többiek már indulnak, lépek én is... ajtó zárva. Zöld, de zárva. NPC-k átjönnek a zárt ajtón, nekem se mechhel, se warframeval, se operátoprral nem lehet kimenni.
Mondom vki szedjen ki... Szerencsére volt egy nova, rakott egy ajtót
Másik meccs, mech beszorult vmi csövek és dobozok közé. OK, se unstuck, se semmi. Kiszállás, séta, mech hív... még X perc. Fain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest