Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
MR30-asok adják ezeket a relén lévőknek.
5150: jah, eegen, a booster dupláz.
Bugframe kalandok az elmúlt napokból:
asszem pont karácsony reggel, még aludt a család, beléptem kicsit, mondom pár kör advanced, mi baj lehet. Természetesen már elkezdődött játékba rakott be. Ilyenkor mi van: akció közepén állsz egy csupasz amp-al, warframe kuka, mindenhonnan lőnek. OK, gyorsa ugrabugra, magus lockdown, mech jön, hentelés. Orphix meghal, mindenki boldog... Host migration.
Nézem a chatet -mert már van rá idő- a magyar srác enyhén kiborult. Kérdezte -magyarul-, hogy hogyan kell lehívni a mechet. Miután én voltam egyedül magyar a csapatban rajta kívül, gondolom nekem szánta. De épp a túléléssel voltam elfoglalva. 4 percig nem kapott választ... ezért mindennek elhordott, majd kilépett. Fain.Másik, h marketen offline vagyok, de ha vki rámír, akkor azért válaszolok. Ez történt minap is, igaz kis késéssel, mert a legnagyobb efvent mapot farmolgatjuk, nem nézem, h mit írnak. Mire ráírtam volna, már ignore-ra rakott. Viszonoztam. Egy óra múlva más jelentkezett a modért (chromatic blade, elég ritkán viszik), gondolom vkinek szólt, h vegye már meg neki...
Sokadik nekifutás advanceden, random csapat, majd leszünk vmeddig, ez ilyen. Kezdünk, mech ki, a többiek már indulnak, lépek én is... ajtó zárva. Zöld, de zárva. NPC-k átjönnek a zárt ajtón, nekem se mechhel, se warframeval, se operátoprral nem lehet kimenni.
Mondom vki szedjen ki... Szerencsére volt egy nova, rakott egy ajtót
Másik meccs, mech beszorult vmi csövek és dobozok közé. OK, se unstuck, se semmi. Kiszállás, séta, mech hív... még X perc. Fain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saros (PS5)
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest