Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még egy érdekes -inkább beteg- dolog DE-től: emlékeztek gondolom, h Harrow, Octavia és Ash 1-1 része hónapokig nem esett ki. Kicsit morci voltam, mert Ash-t eladtam, kellett a hely, prime már megvolt, erre Helminthnek kellene. OK, legyártom ami van... csak a BP-t kellett vennem, minden része megvolt.
A sokáig kergetett system is megvolt. Nem tudom, h mikor lett meg. Ghoul purge-t is csináltam már párat. A primary-t nem dobta (OK, esetleg eladtam). Most 2. nekfutásra adott mindent...
Viszont Vor kardját nem dobja újra. Elvileg elsőre garantált, de sztem eladtam, mert amúgy kaka. Most meg nem dobja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A sokáig kergetett system is megvolt. Nem tudom, h mikor lett meg.