Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szerintem régen is minden hozzáférhető(bb) volt sőt casual barát(abb).
Sose toltam az MRt mert nem volt akkora értelme mint most. Csomó fegyverem van amit elvileg nem kéne tudjak használni ha nem visszatérő lennék, pl Vectis Prime. (MR14) Egy Burston P is MR12, viccelsz?

Felesleges lvl grind falakat építettek cserében a könnyen megszerezhető itemekért cserébe. Kíváncsi lennék mennyire pörögnek a boosterek...
Igazatok volt ezek a rivenek tényleg retkek.
Találtam erre Latronra kaptam, tipikusan kimaxoltam majd fiókba tettem. De legalább ha dedikált slotjuk lenne de az sem... mindegy, a Somamama 8,4x crittel 75% chance-szel és 361es dmg-vel (corrosivera rakva persze) riven nélkül is olvasztja a legvastagabb armort is. 
Pár nap alatr sikerült nagyjából felvenni a fonalat, innentől kezdve mehet vissza alapra a gaming szintem nem kell nagyon geek szinten nyomni, most mehet majd a klán keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest