- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szerintem régen is minden hozzáférhető(bb) volt sőt casual barát(abb).
Sose toltam az MRt mert nem volt akkora értelme mint most. Csomó fegyverem van amit elvileg nem kéne tudjak használni ha nem visszatérő lennék, pl Vectis Prime. (MR14) Egy Burston P is MR12, viccelsz?

Felesleges lvl grind falakat építettek cserében a könnyen megszerezhető itemekért cserébe. Kíváncsi lennék mennyire pörögnek a boosterek...
Igazatok volt ezek a rivenek tényleg retkek.
Találtam erre Latronra kaptam, tipikusan kimaxoltam majd fiókba tettem. De legalább ha dedikált slotjuk lenne de az sem... mindegy, a Somamama 8,4x crittel 75% chance-szel és 361es dmg-vel (corrosivera rakva persze) riven nélkül is olvasztja a legvastagabb armort is. 
Pár nap alatr sikerült nagyjából felvenni a fonalat, innentől kezdve mehet vissza alapra a gaming szintem nem kell nagyon geek szinten nyomni, most mehet majd a klán keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest