Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Látom már lehet cicánk is meg AT-ST-nk.
A kérdés miből mennyi? Jól értem alapból lehet 2 állat (ezen a két sloton osztozik a kubrow és a kawat) és külön vannak a MOA-k ?
Źşë nagy gáz azért nincs.
Toltam tegnap éjjel még pár deft, Ash, Forst még mindig teljesen korrekt buildek maradtak. Valkyr meg maga a ta k továbbra is nem estem kétségbe csak forralja az agyvízem néha, hogy nem segítőkész maga a jatek.
Mag-on is mintha reszeltek volna vagy sokat felejtettem casting alatt nem hiszem, hogy pl nyomva kellett tartani a gombot.
A meglevő kedvencek közül csak Ember lett kuka ment is a fiókba a többiek okésak.(loki,ash,mag,valkyr,nekros)
Ez az új prime frame és az AUG koppintás tetszetős, fixen beszerzős lesz mindkettő.
Hydroid buff volt? Anno tetszett de csak gimmicknek éreztem még Valkyre is használhatóbb volt a single target dmg ultijával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Toltam tegnap éjjel még pár deft, Ash, Forst még mindig teljesen korrekt buildek maradtak. Valkyr meg maga a ta k továbbra is nem estem kétségbe csak forralja az agyvízem néha, hogy nem segítőkész maga a jatek.