Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát nem tudom újra akarom e kezdeni... árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így, a playerbase mintha nem is tudom nem ismerek rá toltam egy openworldöt nem tudtam elsőre átugrani a tó közepén lévő csontvázra mert nem láttam honnan rugaszkodtak el vagy melyik frame adott a csoportnak ekkora frame boostot erre azt a toxic shitstormot amit kaptam.

A community 5-6 éve nagyon nem ilyen volt ebben a játékban, hajnal 2-kor randomokkal még olyan void survivalokat és pod védéseket toltuk, hogy nem igaz...

mod.: azt se mondja el a játék mi a francot csináljak a tripod lépegetővel freeroam csak azt látom stabilan 0 dmg mert szürke a HP-ja és mindent absorb-ol, villognak kéken sárgán a pajzsok a drónok fölött de egy deka HUD sincs mégis mit csinálj vele se egy habakuknyi szöveg bemondva. Eddig 3109 mission toltam le és volt 77 kilépésem na eddig +3 és ezt 3/3 freeroam. Nevetséges ha a DE-s srácok azt várják, hogy majd mindent külön wikin elolvas az ember ez nem a WOW kategóriája ez egy szimla looter shooter...

Ingame tutorial kb nulla...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest