Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Eidolon témát jegelted, vagy nincs értelme?
Néha megyek 3-4-et csapatban, bár már solo is megy. A tridolont továbbra is sokallom, bár jobb ampom van, meg volt-al és pár egyéb dologgal már a sebzés is OK.Vénuszra néha benézek, nekem továbbra is katyvasz. Múltkor is vmi alacsony MR-es újoncokkal rakott össze, mondom nem cetus kellene inkább, ha itt csak haldoklás van?
Szal. a randomok ott nem nyerők, vagy csak itt sincs szerencsém.Moa részeim már vannak, azt sem tudom, h honnan
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.