Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Eidolon témát jegelted, vagy nincs értelme?
Néha megyek 3-4-et csapatban, bár már solo is megy. A tridolont továbbra is sokallom, bár jobb ampom van, meg volt-al és pár egyéb dologgal már a sebzés is OK.Vénuszra néha benézek, nekem továbbra is katyvasz. Múltkor is vmi alacsony MR-es újoncokkal rakott össze, mondom nem cetus kellene inkább, ha itt csak haldoklás van?
Szal. a randomok ott nem nyerők, vagy csak itt sincs szerencsém.Moa részeim már vannak, azt sem tudom, h honnan
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- RAM topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Toroid farmokat csináltam párat korábban, majd benézek ismét. Rengeteg szuper melee fegyót szedtem össze, rivennel, stb... ott is tesztelhetem. Protea részt elvileg javították, több lesz a spawn, arra is rámozdulok majd.