Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Wispre van taktika? Netes cuccok alapján itzal köröket megyek, de az első sikerek után semmi pár napja. Minap sétálgattam, megláttam, de felemelkedett, mire utána ugrottam eltűnt...
Eidolonra klánból vittek, vagy random mentél?
Találtam egy valag nakak pearl-t. Mint megtudtam, anno lehetett ezért vásárolni, de más is megszívta. Sebaj.
Nova prime jól néz ki, kellene is egy speednova build, szal. az kell.
Ifjú klántagokat rángattam farmolni (void, index, saturn), Nidusra is vihetnénk őket. Jó döntés volt ez a klán, sokat segítettek nekem is, minap már ha megszakadtam se találtam több devar-t, adtak azt is. De cseréltem már egy halom prime cuccot is, kaptam arcane-t, gyorsabban mennek a dolgok így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest