Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6611 üzenetére

Annyira nem vészes a helyzet. Wisp nekem elég gyorsan meglett pl. Szerintem 10 kör és pár perc az egész még a hosszú ugrándozással is. Gara szintén meglett igaz még mindig kellenek a matik. Most lett meg a Revenant, de jelenleg nem költök rá Cetus Wisp-et. (a küldetésre sem)

Hamarosan elkezdem kiszedni a Nidus, Harrow, Garuda és a többi hiányzó Warframe-et, de jelenleg Cetus-on van a hangsúly nálam. A 223 Amp majdnem megvan már csak kis bányászás és Cetus Wisp farm. Utána összerakom az Oberon Prime solo build-et és akkor mehet az igazi móka.
    Az utolsó Eidolon-ra még nem állok készen, tegnap annyiszor haltam ott, hogy már nem tudtam feléledni és a loot sem lett így meg onnan. :( Az elég kemény és tényleg nincs hozzá meg a szintem még. Valami kevésbé gyenge Frame-et kell majd vinnem illetve az Operator-t is kicsit tuningolni kell még. Egyébként jó kikapcsolódás a PoE az állandó starchart grind küldetések után. Van sok toxin ember PUG Eidolon vadászaton, de azért elég megértőek, hogy béna vagyok. Közben rájöttem arra is, hogy a Chroma nem igazán nagy segítség...

A héten látom Fortuna is hangsúlyt kapott, az is kell nekem, mert az borzasztóan áll(sehogy). Legalább meglesz Garuda is majd és remélem ha megint lesz a Orb vadászat NW akkor már tudok menni. Illetve ugye kell ott is a szint a 777 Amp-hoz, ami már endgame.

Mivel ezeket csináltam így eléggé lemaradtam a Nightwave-vel, szintezésekkel(még mindig van vagy 15 fegyver, amit fel kell húznom). Szintezés mellett ugye mehet a Focus gyűjtögetés is, amihez hozzájön az Eidolon-okból gyűjtött Focus is. Nagy segítség az főleg, hogy csak Greater lencse van pár iskolához így oda rakok pontot ahová akarok.

Közben kivittem az RJ-et is, de hát borzasztó, főleg hogy azt sem tudom mit kell csinálni vagyis gondolom ölj meg mindenkit, bemenni a nagyobb hajókba, állomásokra, kipucolni és vissza. Gyenge az alap RJ, gyorsan szétlövik az enyémet, úgyhogy majd oda is nézhetek leírásokat, hogy miket honnan gyűjtsek, hogy erős legyen.

A héten azért rámegyek a Nova Prime összeszedésére is mivel ugye unvaulted lett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés