- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
gandalf
üzenetére
Nem szabad feladni, vannak kiskapuk!
Nekem is itt segítettek: a feladat, h lopakodj és melee-t használj csak, ne vegyenek észre.
Az NEM kikötés, h a melee nem lehet dobós!
Nekem vmi disc volt felspécizve, messze repült. Innentől kis gyakorlás, h mennyire kell "elé" dobni, milyen sorrend, stb. és kész.Később lesz ahol a talaj porlad el alattad, körben le kell lődözni a rosszakat. Gyakorlást megcsináltam oberon+akarius-al. Oberon 1-es képessége, h az ellenre célozva meglövöd, és belőle kiszabaduló orbok már "hőkövetők" és megölik aki körülötte van. Akarius még jobb, instant hőkövető. Nem kell erő, érdemes tárra, esetleg multishotra moddolni.
De itt nem adtam fel, gondoltam kipróbálom Titániát. És működik. 4-es ulti, madár leszel, kényelmesen körberepülsz, mindenki meghal, ööm, bódottá.
És ahogy a kolléga is említette: rengeteg videó van fent, ajánlanak wf-et adott mr tesztre, de a taktikát is bemutatják, ill. hogy mire figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest