Hirdetés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gandalf
üzenetére
Nem szabad feladni, vannak kiskapuk!
Nekem is itt segítettek: a feladat, h lopakodj és melee-t használj csak, ne vegyenek észre.
Az NEM kikötés, h a melee nem lehet dobós!
Nekem vmi disc volt felspécizve, messze repült. Innentől kis gyakorlás, h mennyire kell "elé" dobni, milyen sorrend, stb. és kész.Később lesz ahol a talaj porlad el alattad, körben le kell lődözni a rosszakat. Gyakorlást megcsináltam oberon+akarius-al. Oberon 1-es képessége, h az ellenre célozva meglövöd, és belőle kiszabaduló orbok már "hőkövetők" és megölik aki körülötte van. Akarius még jobb, instant hőkövető. Nem kell erő, érdemes tárra, esetleg multishotra moddolni.
De itt nem adtam fel, gondoltam kipróbálom Titániát. És működik. 4-es ulti, madár leszel, kényelmesen körberepülsz, mindenki meghal, ööm, bódottá.
És ahogy a kolléga is említette: rengeteg videó van fent, ajánlanak wf-et adott mr tesztre, de a taktikát is bemutatják, ill. hogy mire figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- E-book olvasók
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Modding és elektronikai kérdések
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest