- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én klánom, itt volt Dewri, az övé, csak már mással játszik többnyire. Van még pár klántag, de amikor rájukírtam volt, aki vissza se írt...
Jah, nekünk csak síma van, wraith jobb lenne. Válthatunk klánt, csak ne legyen kötelező a mikrofon, meg a beszélgetés....Archwinggel ne foglalkozz, Neptune-on van pálya, ahol lehet húzni. Ha odaérsz, majd megyünk párat. Olyan ez a 'wing fejlesztésre, mint a sanctuary a fegyókra.
Invasionnál arra figyelj, h tudod mindkét oldalt is tolni, de a díjat/lootot csak az egyikre adja. 3× kell végigtolni, de itt mindig lesznek, főleg ha catalyst bp vagy ilyesmi van bent.
Fentebb linkeltem az én moddolásom, multishot+crit már hatékonyabb lvl 60-70 felett.
Tegnap az Arca plasmorral lvl 84-es grineer-t henteltem, meglepően jó volt. Csak kicsi a tár, célozni kell, a reload fél óra neki... amúgy nagy buli az a fegyó.Formával Wukongot megvárnám. Mégiscsak ez prime, az egyik legjobb sztem, akár indexre is. sok energia nem kell neki, jól lehet a HP-jét növelni, armor is akard. Menekülős képessége is van, de ha körülvesznek akkor igazán a 4-es ultival mindent IS visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest