Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én klánom, itt volt Dewri, az övé, csak már mással játszik többnyire. Van még pár klántag, de amikor rájukírtam volt, aki vissza se írt...
Jah, nekünk csak síma van, wraith jobb lenne. Válthatunk klánt, csak ne legyen kötelező a mikrofon, meg a beszélgetés....Archwinggel ne foglalkozz, Neptune-on van pálya, ahol lehet húzni. Ha odaérsz, majd megyünk párat. Olyan ez a 'wing fejlesztésre, mint a sanctuary a fegyókra.
Invasionnál arra figyelj, h tudod mindkét oldalt is tolni, de a díjat/lootot csak az egyikre adja. 3× kell végigtolni, de itt mindig lesznek, főleg ha catalyst bp vagy ilyesmi van bent.
Fentebb linkeltem az én moddolásom, multishot+crit már hatékonyabb lvl 60-70 felett.
Tegnap az Arca plasmorral lvl 84-es grineer-t henteltem, meglepően jó volt. Csak kicsi a tár, célozni kell, a reload fél óra neki... amúgy nagy buli az a fegyó.Formával Wukongot megvárnám. Mégiscsak ez prime, az egyik legjobb sztem, akár indexre is. sok energia nem kell neki, jól lehet a HP-jét növelni, armor is akard. Menekülős képessége is van, de ha körülvesznek akkor igazán a 4-es ultival mindent IS visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest