Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nem az én klánom, itt volt Dewri, az övé, csak már mással játszik többnyire. Van még pár klántag, de amikor rájukírtam volt, aki vissza se írt...
Jah, nekünk csak síma van, wraith jobb lenne. Válthatunk klánt, csak ne legyen kötelező a mikrofon, meg a beszélgetés....Archwinggel ne foglalkozz, Neptune-on van pálya, ahol lehet húzni. Ha odaérsz, majd megyünk párat. Olyan ez a 'wing fejlesztésre, mint a sanctuary a fegyókra.
Invasionnál arra figyelj, h tudod mindkét oldalt is tolni, de a díjat/lootot csak az egyikre adja. 3× kell végigtolni, de itt mindig lesznek, főleg ha catalyst bp vagy ilyesmi van bent.
Fentebb linkeltem az én moddolásom, multishot+crit már hatékonyabb lvl 60-70 felett.
Tegnap az Arca plasmorral lvl 84-es grineer-t henteltem, meglepően jó volt. Csak kicsi a tár, célozni kell, a reload fél óra neki... amúgy nagy buli az a fegyó.Formával Wukongot megvárnám. Mégiscsak ez prime, az egyik legjobb sztem, akár indexre is. sok energia nem kell neki, jól lehet a HP-jét növelni, armor is akard. Menekülős képessége is van, de ha körülvesznek akkor igazán a 4-es ultival mindent IS visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest