Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
ha kinyírtad a larvingot, tehát térdel a földön akkor ha odasétálsz mellé megjelenik a fegyver képe amit kapnál ha secret mercy-t nyomsz majd rá - amíg csak 13 fegyver volt addig random kiszedtem mindet, miután bejött az egyszerűsített verzió (ez amiről most írtam a hszem elején) utána már csak ezt hasznháltam, elég nagy könnyítés ha bele gondolok, mert random mire kidob 16 különböző fegyvert, de még így is számtalanszor újra kellett játszanom a maradék 3 miatt... elég hülyén oldották meg
az előző 2 ephemera után jött egy 3.
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)
már azt hittem bebugolt a játék, de sajna nem mert most már 2 sima lich is esett ami nem ephemerás, maradék 3at majd csak kiszedem már valahogy - erre az utóbbi ephemerára olyan szerencsés karikat raktam be, hogy (már) lvl 2es szinten szétszedtem a Lichem
szívesen elfogadnék egy ilyen balanszt is, a mur mur farm iszonyat :/ mondjuk mintha azért ezen is változtattak volna, picivel jobb azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, kidobott basszus még egy Trickster (radiation) ephemerát is (3x !!!zsinórban!!!)