Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Chrisprice
üzenetére
Nekem is tetszik, de így alap sebességekkel eléggé lassúnak tűnt. Lrgalábbis ez volt az első gondolat, miután lőtem vele párat.
Mondjuk a "végig ezt használtam" kijelentés nem teljesen korrekt, mert az infected healereket nem tudtam vele lelőni, mert mindig felgyógyították magukat. Azokba kb. egy full tár kellett a lvl30-as szintű, 30-ig moddolt mk1-essel. viszont a kutyaszerűeket egész jól szedte, 2 lövésből megvoltak, ha eltaláltam őket rendesen ugrálás közben
Általános moddolós kérdés: A modokkal akkor úgy érdemes készülni az adott pályára, hogy a grinerek ellen cold +AP a fontos, a Corpusok ellen a cold+lightning, az infectedek ellen meg a cold+fire?
Van a cold sebzésnek lassító hatása egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Epson nyomtatók
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen routert?
- Újabb mérföldkő: 2 millió felett a Metal Gear Solid Delta
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest