Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz tyielow #33 üzenetére

Lehet, hogy nem volt hozzárendelve accounthoz és ment a levesbe?

Én anno (2.-3. hónappal launch után?) kezdtem egy 2. accountot is, majd amikor később beloginoltam azon a mobilon az eredeti accountomba, akkor a 2. account ment teljes mértékben a levesbe, visszaállíthatatlan volt.

Lehet, hogy nálad ilyesmi volt a helyzet, hogy nem rendelted hozzá semmihez?

Sajna PC-verzióról nem tudok nyilatkozni, de nálad ugye telón sem megy.

Amúgy nem nagy eresztés a játék, nem vesztessz vele semmit, arra jó, hogy budizás közben letold a napi küldiket :D

A PC-verzió azért "kell", mert aki androidos emulátoron tolja egérrel, azok PvP esetén sokkal gyorsabban tudnak reagálni helyzetekre ÉS a deep breath spell, amit lvl 30-as boss dob, az nagyobb PvP-rating-hez kb. kötelező (sheep + deep breath leöl mindent).
    Most h lett rendes, hivatalos PC-verzió is, nem kell már emulátorozni.
    Mobilon mikor a deep breathet akarod használni, akkor irányba kell állítanod a spellt, majd tartani bő 1 secig. Emulátornál odarakod a spellt, egeret elhúzod amerre akarod az irányt és már megy is, nincs az 1seces várakoztatás. Slusszpoén, hogy mobilon ezen felül a képernyő is elugrik mikor kiment a spell... Ez képernyőugrásos dolog 4+ hónapja jött be, előtte jó volt, és 1 hónapja még fixen rossz volt, de az 1seces várakoztatással gondolom azóta sem csináltak semmit mobilokon.

Egy szó mint száz, kezdeti pár órácska/napi játék után kár erőltetni a játékot, utána olyan igazán többet már nem ad. A dungeon-özés/raidelés is csak ilyen heti/2heti kötelező dolog, amire extra időt kell szánni a budizások mellett úgy, h amúgy nincs hozzá sok kedved...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés