Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Köszi, na majd nézek valamit... vagy ha neked nem kell, add el nekem.

Kikészít a bénázás Event-ben, pedig nagy élmény repülni szim módban. Minden esetre a legutóbbi meccsen BF110C-vel 2 gépet kaptam le. Célon tartani egérrel szinte lehetetlen. Akkor van szerencséje az embernek ha az üldözött fordulóba kezd, mert akkor elé célozva (persze akkor nem látod az enemyt cockpit-ből), érzésből eleresztesz egy sorozatot. Azok a rohadt SBD-k jól bírják a skulót, sokat kell beléjük adni, de pl az IL2-esek könnyen hullanak.
Ezt a meccset amúgy az koronázta meg, hogy a Marder-ral 2x mentem be, mind a 2x felborultam, azé haltam meg. Persze segíteni senki nem jött.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
A BearCat-ek a legjobb amcsi gépek, amivel játszottam eddig. Német gépek ellen a leghatásosabb jószág!
Nem tudom, hogyan sikerül felforralnod, nekem csak kb 15 perc folyamatos WEP után kezd forrni a motor, amit rohadt ritkán teszek vele....
Ha nem tudsz bánni vele, az a Te bajod, véleményem szerint a legjobb jenki masina. Mondjuk én 760 fölé ritkán megyek, nem is volt még olyan helyzetem, hogy szükségem lett volna ekkora sebességre. Ha valami után nem tudok menni, azt elfogadom, és nem erőltetem. Spitfire gépekkel sem erőltetem a hirtelen fordulásokat 600 km/h felett, mert tudok róla, hogy nem bírja, ennyi! Tanuld meg a gépek használhatósági határait, és játssz azokon belül. Nem szidom én sem a gépeket, mert mindegyiknek más az erőssége és más a gyengepontjuk.De azért az i-185 (M-71) ritka szar gép
. Szerintem miután azzal repülnél pár meccset, nem szidnád a többi gépet 
-
Találtgyerek
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Powerbank topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Szerintem miután azzal repülnél pár meccset, nem szidnád a többi gépet