Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

válasz Micsurin #8235 üzenetére

Még mindig itt tartunk, hogy idegesítjük magunkat a játékon? Igen, a Griffon Spitek kb. mindenben jobban, mint a Bf 109G, és? Tudod, hogy találkozni fogsz velük a meccsen belül, hiszen ugyanaz a BR környék.

Nem fogom ezt hosszasabban taglalni, egy valami mondok még: németeknél felejtsd el a 30mm-es fegyverzetet, használd az MG151-et és sikered lesz (air target ammo).

HASZNOS LEHET

• PAtr0n

addikt

válasz Micsurin #8235 üzenetére

Megértelek, de.... te folyton arra panaszkodsz, hogy a németek fosok, Francia91 britként meg sokszor kikap németektől és japóktól. Akkor hogy is van ez?

Viszont 1 valamire tudok gondolni amit a ti screenshot-jaitokból látok, ami mocsok dolog, és a WG játékainál egyértelműen megfigyelhető: hogy nincs prémium számlátok, ergo szopat a játék. Nyílván a gépek emelkedésére nem lehet igazán hatással, de ki tudja mire van. Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de vannak olyan tényezők amik azt súgják, van alapja.
    Javaslom szánjátok rá a pénzt, és legalább 1 havi prémet váltsatok, vagy ha már játszottatok azzal, és akkor nem tapasztaltatok ennyi "igazságtalanságot", akkor gondoljátok e megérné e újra költeni a játékra.

Én már elég régóta játszok prémmel, ha jól számolom több mint 1 éve folyamatosan, és bár voltak pillanatok amikor szemétnek éreztem a játékot, mégis most azt kell mondjam, eléggé kiegyensúlyozottnak érzem. Az igaz, hogy rég repültem, mostanában bele vagyok buzulva a tankokba, de meg fogom próbálni őket...

Esetleg más is leírhatná a tapasztalatát a prém/nonprém témában, hogy ő mit él meg ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom. :U

Új hozzászólás Aktív témák