Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz laskr99 #17099 üzenetére

Ha assist kell és "okosan" lövök (mondjuk critet kap, de az ma már nagyon ritka) vagy csak rálövök, akkor utána leütközik, lezuhan valami történik, hogy ne legyen assist. De legtöbbször mikor rálövök azonnal döglik. Pedig van 12.7mm-ssel assitoló presetem direkt.
    Ha leszedték és pörög 1 sorozat bele és kiugrik a pilóta gépből, meg leütközöm a roncsát meg hasonlók szoktak nálam történni. Persze csak ha assist kell.
    Ha nem, akkor simán kilövöm belőle a pilótát mikor bordó a neve és zuhan, csak akkor meg nincs jelentősége. Egyébként innen tudom, hogy nem én játszok szarul. Na meg onnan, hogy 2-3 (szintén WT-s) haveromnak is adtam már át olykor a pilótaüléást nálam, és náluk is ez volt, fórumokon és a klánomban mások is panaszkodnak ilyen fura egybeesésekre. Érdekes, hogy nem mindenki.
    Azt már nem is említem, hogy félév kihagyástól eltekintve szinte napi szinten játszok 10,5 éve, szóval van benne pár órám.

• csongi

veterán

válasz laskr99 #17099 üzenetére

Kork640

En sem veszek evek ota. 3 Accontot toroltem es epitettem fel a brit agat 10.3-ig.

laskr99
    Okosan lehet sok mindent ebben a jatekban. En is probalok mindent kihasznalni.

Csak azzal nem tudok mit kezdeni, hogy Barhonnan barmilyen szogbol egy loves egy Chalanger 2.

Kb 10fokos szogbe erkezik az orosz lovedek, a vezezo feletti pancelra. Ebben a szogben vastagsagban nem lehet atloni a pancelt. No problem, nekik sikerul. 

Orosz tankoknal loszer tarolot loni keptelenseg. Oldalrol is keves a sikeres alkalom 4-5 loves is kell neha. APDFS britt loszer   A 30 mm ApDFSa  Fox-al 2 loves a toronyba es kritikal, oldalrol 2 lovesbol kjon egy t55 alkalomadtan. 

Szoval a jatek motorikus oldalan ado szenvedest nehez kompenzalni okosan

Tegnap leszakadt a szarny vege a gepemnek. Leszallaskor a hianyzo darabnal szikrazott a beton. 

Amikor elhaladok a fa mellett 50 cm-el es kidontom a fat, mar tudom, hogy barhonnan eszre fognak venni.

Amikor nincs ez a jelenseg, akkor viselheto az eszrevetelem. Ugyanazzal a tankkal napszakonkent kepes valtozni, ugyan azokon a mapokon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés