- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
laskr99 #17099 üzenetére
Ha assist kell és "okosan" lövök (mondjuk critet kap, de az ma már nagyon ritka) vagy csak rálövök, akkor utána leütközik, lezuhan valami történik, hogy ne legyen assist. De legtöbbször mikor rálövök azonnal döglik. Pedig van 12.7mm-ssel assitoló presetem direkt.
Ha leszedték és pörög 1 sorozat bele és kiugrik a pilóta gépből, meg leütközöm a roncsát meg hasonlók szoktak nálam történni. Persze csak ha assist kell.
Ha nem, akkor simán kilövöm belőle a pilótát mikor bordó a neve és zuhan, csak akkor meg nincs jelentősége. Egyébként innen tudom, hogy nem én játszok szarul. Na meg onnan, hogy 2-3 (szintén WT-s) haveromnak is adtam már át olykor a pilótaüléást nálam, és náluk is ez volt, fórumokon és a klánomban mások is panaszkodnak ilyen fura egybeesésekre. Érdekes, hogy nem mindenki.
Azt már nem is említem, hogy félév kihagyástól eltekintve szinte napi szinten játszok 10,5 éve, szóval van benne pár órám. -
csongi
veterán
válasz
laskr99 #17099 üzenetére
Kork640
En sem veszek evek ota. 3 Accontot toroltem es epitettem fel a brit agat 10.3-ig.
laskr99
Okosan lehet sok mindent ebben a jatekban. En is probalok mindent kihasznalni.Csak azzal nem tudok mit kezdeni, hogy Barhonnan barmilyen szogbol egy loves egy Chalanger 2.
Kb 10fokos szogbe erkezik az orosz lovedek, a vezezo feletti pancelra. Ebben a szogben vastagsagban nem lehet atloni a pancelt. No problem, nekik sikerul.
Orosz tankoknal loszer tarolot loni keptelenseg. Oldalrol is keves a sikeres alkalom 4-5 loves is kell neha. APDFS britt loszer A 30 mm ApDFSa Fox-al 2 loves a toronyba es kritikal, oldalrol 2 lovesbol kjon egy t55 alkalomadtan.
Szoval a jatek motorikus oldalan ado szenvedest nehez kompenzalni okosan
Tegnap leszakadt a szarny vege a gepemnek. Leszallaskor a hianyzo darabnal szikrazott a beton.
Amikor elhaladok a fa mellett 50 cm-el es kidontom a fat, mar tudom, hogy barhonnan eszre fognak venni.
Amikor nincs ez a jelenseg, akkor viselheto az eszrevetelem. Ugyanazzal a tankkal napszakonkent kepes valtozni, ugyan azokon a mapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iOS alkalmazások
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Reklámblokkolók topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest