Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz BerserkGuts #16949 üzenetére

Pontosan, Míg a Forza Horizon sorozatban tengernyi jutalmat kapsz és "köszönjük, hogy itt vagy" érzésem van, addig itt meg az, hogy "ha nem fizetsz akkor csak áldozati bárány lehetsz" mentalitás van. Ez nagyon nem jó. És akkor közben napi 1-2 alkalommal a pofámba tolja, hogy "lejárt a prémiumod, megkéne hosszabítani". NEM, nem kéne. 2023-ban lejárt, és úgyis maradt. Kb 2018-tól folyamatosan volt prémem, de a változtatott apróságok és háttérszabályok miatt már nem volt megoldható a ki grindeolása. BTW akkor abba is hagytam a eveneteket is, mert egyre lehetetlenebbek lettek.
    Most ugyanez a BP-vel. Lehozni egy T2-T3 párost (amit mindennap le kellene) kb 3-4 órára van szükség. Ha szerencséd van 1-2 is elég, de az igen ritka. Értem én, hogy azt szeretnék, hogy 3-4 órát ott üljek, de ha ezt nem szivatással hanem jutalmakkal érnék el, egy sokkal jobb játék lenne. Ma is nem tudom hány meccs volt, ahol éreztem, hogy csak azért vagyok ott, hogy valaki kilőhessen. Egyik "kedvencem" mikor szemtől szembe megyünk egymással tüzet nyitunk, ő egyből pilótát lő, én a sokkal hosszabb sorozatommal el sem találom. Másik hasonló, de még idegesítőbb, mikor ugyanez a szemtől szemben, és mikor elengedek egy sorozatot, ő simán kifordul a lövedékeim elől, így el sem találom, ő meg szétlő az ugyanakkor elengedett sorozattal.

Egyébként nem is tudom miért érdekel ez az egész, a repülőim 90%-át évente max 1-2× szer használom általában megvannak jól bevált presetek, meg 1-2 fejlesztős, de mostanában azokkal sem játszik, mert egyrészt stock géppel még rosszabb a helyzet, másrészt sok nemzetnél már 7-8-9BR+ -os és azt az érát ki nem állhatom.
    Csak mondjuk jó lenne úgy leülni játszani, hogy 10 év majdnem mindennapnyi játék után nem érzem azt, hogy semmit sem jelent az eltöltött idő, pont ugyanúgy csak free frag vagyok mint az első délután mikor elkezdtem játszani ... sőt, még jobban.

Új hozzászólás Aktív témák