Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

válasz m3tr0 #10384 üzenetére

Általában átgörgetem... sőt, már ezt a fórumot se nagyon használom, pedig eredetileg innen "indultam". Most a hivatalos fórumon vagyok, és a játék magyarítását is csinálom aktívan.

Én is tudok küldözgetni 4-5-6 killes RB meccsekről eredményeket, és akkor már egy nagyon jó pilóta leszek a fórumtársaim szemében. Húdejó.

Természetesen nem fog senki olyan screenshotokat feltenni, ahol 10 másdperc harci aktivitás van a neve mellett, illetve egy negatív ezüst oroszlán számla, mert azonnal kinyírtak.

Nem attól leszel jó pilóta, hogy mindig rommáalázod az ellenséged.
    Attól leszel jó pilóta, hogy megtanulod kezelni a helyzeteket, megtanulod a célpontválasztást. Megtanulod, hogy te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amilyen helyzetbe kényszerítheted az ellenfeled. Megtanulod, hogy mi az a magasság és sebesség, ezáltal megtanulod, hogy a magasság és a sebesség jelenti az életet. Megtanulod, hogy az adott géped mire képes, ez azzal jár, hogy hibákat fogsz véteni. Mindenki vét hibákat, én is, Francia is, mindenki. Ebből tanulunk.

Igen, vannak azok a helyzetek, amikor lehetetlen vagy nagyon nehéz teljesíteni valamit. Ha egy P-47-ben ülök és mögöttem 300 méterre döcög egy A6M3, akkor nagyon valószínű, hogy le fog lőni. És akkor itt jön képbe a gépismeret: a Zérók orsózási sebessége nagy sebességnél iszonyatosan leromlik, meg úgy összessgében a vezethetőségük. Ha nincsen lehetőségem sebességet szerezni és ŐT KÉNYSZERÍTENI ilyen helyzetbe, akkor tényleg le fog lőni. Viszont nem azon fog sírni a szám, hogy ez az A6M mennyire OP gép, hanem el fogok gondolkodni, hogy hogy és miért kerültem ebbe a helyzetbe.

Mit csináltam rosszul, ezáltal mit kellene máshogy csinálnom? Következő meccsen lehet tanulok az előző hibámból, viszont egy másik játékos más helyzetbe kényszerít. Újabb szituáció, amit meg kell oldani, lehet megint hibát vétek és lelő valaki, és lehet el is megy a kedvem az adott repülőtől, de másiknál kamatoztathatom a tapasztalataimat.

Mindenki átesik a tanulási fázison. Ha egyből azt várod magadtól, hogy húdejó pilóta leszel, akkor biztosan el fog menni a kedved a játéktól. Sajnos tenni kell érte.

• csongi

veterán

válasz m3tr0 #10384 üzenetére

Tegnap ha csak arra gondoltak, hogy a szarnyam eltalajak, maris oda volt az egyik, de sokszor mindket szarnyam. Kuzdottem, egyszer csak valami valtozott, es kaszaltam, 4-5 gepet lottem zsinorba, elotte meg a kill asistot sem szamolta be. Szoval en is duhongtem, de ennyi penzert :), ,,,, kikapcsoltam es lexarom majd maskor. :D
    Ingyenes felesleges huznod magad. Sokkalbrosszabb kifizetni 15K es jatszhatatlan fost kapsz :D

Új hozzászólás Aktív témák