- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
PAtr0n #10190 üzenetére
A boton lévő nézegetőt be kell állítani. Ez az, amit a tengelyekről írtam reggel. Keresd meg a beállításokban, és tedd át relatív tengelyre, ezt úgy találod meg, hogy ráállsz a funkcióra, és alul az "Achse-Bearbeiten" -re kattintasz alul, vagy ha angolul van, akkor Axix-propeties vagy mi lesz a neve. Ott vannak különféle csúszkák is, azokkal még lehet finomítani rajta. Meg érdemes beállítani egy gombot, ami visszateszi alapállásba mindkét tengelyt, megadhatod ugyanazon gombot mindkét tengelyhez.
Amúgy az amcsi gépek mostanában valóban érdekesen viselkednek. De a játék csúcspontja az volt, amikor az IL-2, amit üldöztem, csinált egy Pugachev-kobrát
Akkor utána 1 hónapig nem léptem be...
Csak hogy értsd: jelenleg csak a Szu-27, illetve ennek továbbfejlesztései tudják megcsinálni, meg ha nagyon profi a pilóta, és át van alakítva a Mig-29, akkor azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest