- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Charlie
tag
Amúgy meg vagyok vele elégedve, nagyon brutális mély hangjai vannak. Én egy kicsit soknak is találom, de mivel külön lehet állítani ez nem probléma. A búgása sem vészes, csak közelről zavaró. A design is nagyon bejön nekem, szóval nem bántam meg, szerintem te se fogod.
Én a Ramirisnél vettem (www.ramiris.hu), ez nagyker de mindig találni ott valakit aki megveszi neked a vevőkódjára. Az ára így : 14500+ÁFA. Ja és nem sulinetes. -
Pá
addikt
A trafo búg és nem gáz, hallgass csak meg bármit, aminek trafóaja van az búg(általában).
De én is ilyet akarok venni már egy ideje, elárulod hol vetted? Illetve csak akkor érdekel ha sulinetben veted mert úgy nem találom sehol.
Meg az is érdekelne, hogy úgy általában mi a vélményed róla... -
gery03
senior tag
Nekem Altec Lansing 321 van, ami elvileg ennek az elődje.
Ha jól emléxem, akkor erre már én is figyelmes lettem, hogy a mélyláda búg. Nekem még most is szól, szal szerintem semmi gond, ez ilyen.
Nekem is halk nagyon, és csak csendbe hallani, tehát most nem kapcsolok ki mindent, hogy meghallgassam. -
bdav
őstag
nemtom, nekünk is bug az 5.1 ha áram alatt van. sztem normális. ja már több mint 1 éve ez van és semmi baja.
-
Charlie
tag
UP !
-
Charlie
tag
Esetleg ha van valakinek ilyen hangfala, légyszi halgassa meg.
-
Charlie
tag
Ja és a hang a mélynyomóból jön. A hátsó részéből.
-
Charlie
tag
Tegnap vettem egy ilyen hangfalat és kikapcsolt állapotban ad egy kis ''búgó'' hangot.
Főleg csak közelről hallható,na és persze csendes szobában.
Nem a hangszóró adja, valószínűleg valamelyik trafó. Ez normális vagy vigyem vissza ?
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest