Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Esetleg lehet ez a gond azért mert hívásrögzítés miatt ILO régióra van beállítva a telefonom?
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Sziasztok,
Na meg is van a gond. Mióta visszakapcsoltam a VoLTE-t azóta fél perc egy hívásindítás utáni kapcsolás. Már azt nézem, hogy mi a baj? Nem tárcsáztam csak akartam?
Ezzel lehet valamit kezdeni? (ez így használhatatlan) -
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
(vodafone-os kártya korlátlan hívások, net se szokott elfogyni, S23 telefon.)
Újabban azt csinálja, hogy ha hívást indítok, akkor a mobilkapcsolat megszűnik (pl. mobil hotspoton nem kapott jelet a laptop vagy a telefonon sem tudok webes alkalmazásokat használni nethiányra panaszkodik. A hívás bontása után minden helyreáll. Ezt valahogyan ki lehet kapcsolni? azaz hogy legyen újra hívás közben is mobilkapcsolat. Telefon vagy vodafone csinálja egyáltalán???
Korábban a VoLTE hívások be voltak kapcsolva, amit kikapcsoltam, mert akkor meg autóval itthonról elinduláskor otthoni wifiről indult a hívás utána meg szakadozott,amíg rájött,hogy már nem vagyok otthon és nincs net. Miután ingyenes a hívás nekem jó ha minden hívást a hagyományos úton bonyolít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp