Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Esetleg lehet ez a gond azért mert hívásrögzítés miatt ILO régióra van beállítva a telefonom?
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Sziasztok,
Na meg is van a gond. Mióta visszakapcsoltam a VoLTE-t azóta fél perc egy hívásindítás utáni kapcsolás. Már azt nézem, hogy mi a baj? Nem tárcsáztam csak akartam?
Ezzel lehet valamit kezdeni? (ez így használhatatlan) -
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
(vodafone-os kártya korlátlan hívások, net se szokott elfogyni, S23 telefon.)
Újabban azt csinálja, hogy ha hívást indítok, akkor a mobilkapcsolat megszűnik (pl. mobil hotspoton nem kapott jelet a laptop vagy a telefonon sem tudok webes alkalmazásokat használni nethiányra panaszkodik. A hívás bontása után minden helyreáll. Ezt valahogyan ki lehet kapcsolni? azaz hogy legyen újra hívás közben is mobilkapcsolat. Telefon vagy vodafone csinálja egyáltalán???
Korábban a VoLTE hívások be voltak kapcsolva, amit kikapcsoltam, mert akkor meg autóval itthonról elinduláskor otthoni wifiről indult a hívás utána meg szakadozott,amíg rájött,hogy már nem vagyok otthon és nincs net. Miután ingyenes a hívás nekem jó ha minden hívást a hagyományos úton bonyolít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Packeta
- HP notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp