Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
A szolgáltatás országon indítása a lényeg, annak ott a hivatalos dátuma (2017. április 27.), nincs jelentősége, hogy milyen készülékeken mikor tették elérhetővé, bárkinek lehetősége volt a fenti dátumtól olyan készülékkel használni, amin már működött, aki másmilyen telefonnal rendelkezett, az meg úgy járt, de ugye manapság is használnak még sokan olyan telefont, ami hardveresen vagy szoftveresen nem kezeli a funkciót.
Nem én szoktam butaságokat írni és a korábbi regisztrációimat sem én szoktam kinyírni és kitiltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp