Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
(#2239) kraftxld
De tegyuk hozza, hogy ekkor csak egy konzol lesz a vekonykliens (egy tavoli billentyu es monitor kombo), nem rajta fog futni a VM.Erre gondoltam pont, hogy nem a kliensen fut, hanem valami távoli asztal szerűséggel csak pl. egy kis word, corel draw, (betőkivágás, roland szoftver stb...) stb így kisebb erőforrás igénnyel is beéri. "Ne legyen szükség" (persze valami kell) host op. rendszerre csak éppen annyira (pár MB, GB) ami az RDP-hez kell ami mehet esetleg USBről, stb..
-
mszl
aktív tag
válasz
krealon
üzenetére
Szia!
Mire gondolsz ? Nem véletlenül írtam kicsivel előbb, hogy teljesen kezdőként gondolkodom a virtualizációban.

Jöttem ide pár tanácsért és útmutatásért, hogy legyen min elindulnom. Nem akarok hülyeségeket kérdezni
Persze kell egy VM Player amivel indítom a gépet így gondolom.
De milyen módja lenne akkor, hogy egy diskless gépet használjak és a hálózatról bootoljak??
Vagy csak pxe van isoval?Előre is köszönöm a segítségeket és a fáradságotokat!!!!!!
-
mszl
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Jól értelmezem, hogy az ESXI-nek nem kell host op. rendszer??
Én egy olyan megoldáson gondolkodtam, hogy van egy Linux op. rendszerem letöltöget, smb megosztások, és ezek mellett fut egy vm server.
Nem egy dedikát rendszert szeretnék csak vm szervernek fenntartva.Esetleg erre lehetőség??
-
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek. Teljesen kezdő lévén a vmware-ben.
Van egy debian szerverem GUI nélkül( letöltés, smb) erre szeretnék virtuális szervert amin lenne 2 virtuális gép (minimális win7, és egy másik minimál guis debian v. ubuntu) egyszerre mindig egyet használnék azt sem nagy számítás igényes feladatra.
Kisérleti célra, tanulásra mélyülnék el egy kicsit a virtualizációban.Melyik vmware terméket ajánljátok a szerverre??
Az asztali gépen most próbálgatom a vmware workstation-t.Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest