Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
(#2239) kraftxld
De tegyuk hozza, hogy ekkor csak egy konzol lesz a vekonykliens (egy tavoli billentyu es monitor kombo), nem rajta fog futni a VM.Erre gondoltam pont, hogy nem a kliensen fut, hanem valami távoli asztal szerűséggel csak pl. egy kis word, corel draw, (betőkivágás, roland szoftver stb...) stb így kisebb erőforrás igénnyel is beéri. "Ne legyen szükség" (persze valami kell) host op. rendszerre csak éppen annyira (pár MB, GB) ami az RDP-hez kell ami mehet esetleg USBről, stb..
-
mszl
aktív tag
válasz
krealon
üzenetére
Szia!
Mire gondolsz ? Nem véletlenül írtam kicsivel előbb, hogy teljesen kezdőként gondolkodom a virtualizációban.

Jöttem ide pár tanácsért és útmutatásért, hogy legyen min elindulnom. Nem akarok hülyeségeket kérdezni
Persze kell egy VM Player amivel indítom a gépet így gondolom.
De milyen módja lenne akkor, hogy egy diskless gépet használjak és a hálózatról bootoljak??
Vagy csak pxe van isoval?Előre is köszönöm a segítségeket és a fáradságotokat!!!!!!
-
mszl
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Jól értelmezem, hogy az ESXI-nek nem kell host op. rendszer??
Én egy olyan megoldáson gondolkodtam, hogy van egy Linux op. rendszerem letöltöget, smb megosztások, és ezek mellett fut egy vm server.
Nem egy dedikát rendszert szeretnék csak vm szervernek fenntartva.Esetleg erre lehetőség??
-
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek. Teljesen kezdő lévén a vmware-ben.
Van egy debian szerverem GUI nélkül( letöltés, smb) erre szeretnék virtuális szervert amin lenne 2 virtuális gép (minimális win7, és egy másik minimál guis debian v. ubuntu) egyszerre mindig egyet használnék azt sem nagy számítás igényes feladatra.
Kisérleti célra, tanulásra mélyülnék el egy kicsit a virtualizációban.Melyik vmware terméket ajánljátok a szerverre??
Az asztali gépen most próbálgatom a vmware workstation-t.Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kingston hyperX fury 8GB kit 2400mhz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest