Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
háát igen azt szeretném. jelenleg DAS-megoldás van és az elsődleges ről szeretnék szinkront a másodlagosra.
Keresgéltem megoldásokat, találtam is de mind már a fizetős, vannak scriptek pluginke de mind ha jól láttam akkor fizetős kategória, olcsóbb a raidvezérlő és RAID1. -
klambi
addikt
Csak még 1 kérdés

ha az izoms R210-es szerveren az egyik lokál diszken vannak a VM-ek (sajnos..), megtudom-e oldani, és ha igen hogyan, hogy ha felcsatolom mondjuk datastoreX-nek a másik tárlót, akkor valahogy a türközzem, klónozzam rá az elsődleges storage tartalmát?
-
klambi
addikt
igen igen nem nagy feladatokra lesz. én most pont a h310-et néztem de mindjárt megnézem a h2xx-es sorozatot. Köszi!
Még 1 gyors kérdés, csak a késő délutáni perverzió miatt. gondoltam beleteszem a drivert, azonban nem találtam vib drivert az s100 raid vezérlőhöz. lehet valahogy inf-ből vib-et csinálni (binárisba aztán vib-be?)? vaaagy van valakinek s100 hoz vib csomagja?
-
klambi
addikt
pont a felét már megvalósítottam annak amit mondtál, inkább a negyedét. 2db SSD- van most benne azzal már azért sokkal jobb. A problémám a még mindig a raid. Ha az okos perc s100-as vezérlővel létrehozok RAID1 tömböt akkor az ESXi install után szétesik. Szerintem nem is fogom tudni összetenni a raidet.
Azonban, felismeri és mint storage feltudom venni a másik SSD-t. Hogyan tudom megtenni, azt hogy az egyik datastorage-ot a másikra lemásoljam, vagy tükrözzem egy az egyben? -
klambi
addikt
Szevasztok,
Kicist keresgettem de nem találtam még meg az okát annak, hogy miért csak 50-80MB/s az ESXI 5.5 alatt futatott 2012R2 szervernek a lemezkezelési sebessége...
Valakinek ötlete, hogy tudom ezt növelni???
-
klambi
addikt
még 1 kérdés, azt meg lehet oldani ha printscreen-t nyomok az a host oprendszer vágólapjára kerüljön?
-
klambi
addikt
szevasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a beállításoknál a cpu részben a Virtualizate CPU performance counters pontosan mit is csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest