Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ke_ni
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP MicroServer Gen8 / Xeon E31260L / 8GB ECC / ESXi 6.5.0U1-HP telepítve SD kártyán.
Telepített rendszerek: 1. Windows 10 Pro Hardveres RAID1(Kingston A400 120Gb)-ra telepítve. vmdk-ra csatolt meghajtók. 4 vCPU 4GB RAM
2. XPenology 2vCPU 1GB RAM - 2TB HDD szintén csatolt meghajtó, csak sima fájlmegosztásra kell semmi extra.
3. Pfsense 2vCPU 1GB RAM - 30GB
Minden megy szépen, csak a Windows meghajtói nagyon lassúak.. kb fél óra mire fel települ a rendszer, lassan tölt, és sebesség mérésnél is elég keveset hoz.Valakinek lenne ötlete rá mit csinálhatok rosszul?
A RAID1 kell anélkül sajnos nem lehet.
Próbáltam többféle beállítást, régebbi VIB fájlt is telepítettem a vezérlőnek, akkor elveszti az összes kötetet és meg kerüli a vezérlő. A raid szét esik. Olvastam hogy a válaszidőt lehet csökkenteni, de nem igazán értem célt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest