Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Így már értem, akár még működhet is.
Amúgy feltétlen szükséges az esxi? Én pont hasonló okokból adtam fel sok év után az egészet itthon, egyszerűen vagy egy halom pénzt kellene rá költeni, vagy elkezded mókolgatni kerülőmegoldásokkal, de akkor előbb utóbb csak a szívás lesz vele, rosszabb esetben adatvesztés, hosszú állásidő, vagy egy adott verzión ragadás.
Engem már eleve attól kirázna a hideg, hogy kiadok mondjuk 100-150kHUF-ot egy ilyen tri-mode kártyáért, majd ha teszem azt 2 év múlva megdöglik, akkor állni fog az egész cucc 2 hónapig, amíg nem szerzek egy másikat? Vagy egyből kettőt vegyek 300-ért? És itt használt, ebay-ről összevadászott cuccokról beszélünk. Ennyi pénzből komplett, modern, keveset fogyasztó háziszervert lehet venni... Lehetne persze 2 node-os vsan is, de akkor megint oda kanyarodunk vissza, hogy zsebbe kell nyúlni keményen.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy van combos labor a cégnél, szóval van aki kifizette helyettem a fentiek sokszorosát, és ott bármit is lehet csinálni bármikor távolról is, így nyilván könnyen szántottam be itthon a saját környezetet, illetve lett helyette Proxmox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest