Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Erről csak annyit: volt egy win7 enterprise 10/30 napos próbaváltozat a gépemen.
Rá egy virtualbox, bele 3D támogatással egy ubuntu. Amíg ablakozott módban futott a virtualbox, addig az ubuntu képes volt 3D effekteket használni. Ha fullscreenre váltottam, akkor meghülyült. OK, emlékeztem erre a hozzászólásodra, ebben a konfigban már amúgy sincs szükségem a virtualbox azon hálózati szolgáltatásaira, ami miatt korábban a vmware kiesett, hát felraktam. Új virtuális gép, bekapcsolt 3D-vel, bele az előbbi ubuntu újrahúzva, amikor a desktopon be akarom kapcsolni a 3D effekteket, közli, hogy nem lehet. Nem talál drivert. (guest alkatrészek telepítve).
Vmware le, virtualbox vissza, ő kezeli a vmware virtuális diszkjeit is, így már a linuxot nem kellett újra húzni, ablakozott módban itt is műxik a compiz csicsázása.
Lehet, hogy windows guestre jó, linuxhoz nem nyerő. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest