Hirdetés
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Van ezer készülék, ahogy értelmeztem ez az ipar nem rakétatudomány, a funkciókat kell kiválasztanod, és az alapján a szimpatikusat megvenni.
Nekem Aquaphor RO-101S van és elégedett vagyok vele, ez kompakt, van puffer tartály (az átfolyósok nagyon lassúak), adtak hozzá plusz csapot, kompakt, és kb "üresre" szűr, majd visszasóz, a belőle érkező víz finom.
Ha van elég hely, akkor nagyobb tartály esetleg lehet előnyös, főleg 4 ember esetén, valamint a nyomásfokozó sem elvetendő, mert 2-3 liter kitöltése azért időigényes. Erre pl az előző kommentben kérdezett PurePro RO105 valószínűleg jó opció, bár sose próbáltam, de a fenti gondolat mentén minden funkció benne van, ami az RO-101S-ben, plusz még a két említett extra is benne van vagy vehető hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest