Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Szeretnék egy előszűrőt a vìzóraaknàba , ami a teljes bejövőt szűrì , legelső ami szembejött 3M patronos 5 mikronos, 50 körül van , a patron nem vészes , pàr ezer forint , viszont nem fizetnék 5x annyit , mint egy bàrmely màs gyàrtó szűrőhàz/ betétre, hanem muszáj. Talàltam automata visszamosós szűrőt, 50 mikron , és figyeli a szivàrgást is ha éppen csőtörés vagy ilyesmi lenne. Vagy pedig egy sima kézi öblìtős szűrő majd utàna egy aktìv szenes.
A mosogató alà ivóvizhez meg egy harmadik amit még nem döntöttem el. Nàlunk làgyvizet mutatott a tesztcsìk , szóval làgyìtani nem nagyon kell. Viszont sàrgàs és ezt a sárgaságot egy idő utàn semmi bem szedi le pl a zuhanyzóba , ha minden igaz vas és mangàn .
Jó lenne ezt is kiküszöbölni.
Milyen megoldàs lenne itt a legjobb?
Köszönöm ,
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest