Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
Hirtelen nem találtam megfelelö topikot. Szóval a laptopomat újra kellene pasztázni és akkor már cserélném a "Thermal pad"-okat is. (Mi a magyar neve?)
A kérdeseim hogy:
- Milyen hütö pasztát érdemes most venni?
- Thermal Pad-okból nem tudom pontosan mekkora kell ilyenkor van valami joker megoldás? Arra gondoltam veszek 1,5mm-est. Meg 1mm-est és ha kell akkor duplázok itt ott... Ebböl milyet érdemes venni?Jó lenne egy helyröl rendelni.
u.i.: Két éve pasztáztam Noctua.val de erösen oxidálódhatott már. (Starcraft 2 alatt felment 96fokra is...)
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
válasz KAMELOT #75319 üzenetére
Szívesen lepasszolnám a munkát de sajnos az nem opció, mivel a gépet sem tudom mellözni és mozogni is elég nehéz mostanság vidékröl. Szóval nekem kell megcsinálni mindenképpen. A pasztázás nem gond csak nem akarom kétszer szérszerelni és leméregetni a PAD-ok vastagságát. Ahogy nézem 4darab kellene. Az elözö szétborítás.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Van valami amivel finoman lehet polirozni a hűtőblokk alját?
Valahol a fogkrémet olvastam.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest