- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Könnyedén írtam múltkor, hogy visszakerül a (3 éves) tágulási tartály a melegvíz tároló elé. Szerelőmnek ez kicsi feladat, nem tudtam rábírni, hogy kijöjjön felrakni. Ma megpróbáltam én, miután konzultáltam vele. Felraktam, a víznyomás mérő 2,5 bar-t mutat, a tartály 3,3 bar-ra fújva, ahogy a tartály útmutatójában szerepelt. Egyetlen gond van, hogy a tartály csatlakozójánál (szerelvényben rá van tekerve egy a nanométer, majd folytatásban egy biztonsági szelep is) szivárog a víz. Épphogy gyöngyöződik, de nem vízmentes. Többször leszedtem, a menettömítő szalagot tekertem a tartály csatlakozójára (megfelelő irányban) változó hosszúságban (1-3 -szor rátekrve), de nem tudtam szivárgásmentesen felrakni. Sajnos szerszámmal nem tudom rátekerni a szerelvényt, a tartályt mindenképp kézben kell tartanom, nem tudok hol ráfogni. Feltételezem szándékosan ilyen a tartály kialakítása. Hogy kell rátekerni a szerelvényt a tartályra, hogy ne szivárogjon a víz? Mit csinálhatok rosszul? (Előtte kender volt rátekerve, de azt a tartály útmutatója szerint azt nem szabad használni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Delta Force (2024)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged