Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
zsambek
üzenetére
Sikerült megoldani :3
Az volt a baja , hogy volt egy Style típusu static változóm amit használtam más helyen is nem csak a uniton keresztül .. Ezt kitöröltem és máshogy oldottam meg és most már jó .. Érdekes..Viszont , most vettem észre ,hogy az ODBC Excel driveres dolog nem igazán akar működni ... (eddig tökéletes volt!) - Azt mondja ,hogy nincs meg az adatforrás neve (pedig az elérést jól adom meg neki) és / vagy nincs alapértelmezett driver beállítva .. (amit nem értek !?) - Egy régebbi verziójában a programnak tökéletesen megy :\
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
(VS 13 .net 4.5)
Iskolai projekten belül kell csinálni egy kisebb beadandót , amiben a program tök mind1 ,hogy mit csinál de minden metódusra kell írni unit testet (nem túlzottam érzem eddig :\) ..Már egyszer megírtam az egyik metódusra a tesztet:
[TestMethod()]
public void stringToBitmapImageTest()
{string kep = Environment.CurrentDirectory + @"/Fajlok/Icons/icon.png";
Uri uriKEP = new Uri(kep, UriKind.RelativeOrAbsolute);
Assert.AreEqual(GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString(), uriKEP.ToString());
BitmapImage imgTEST = new BitmapImage(uriKEP);
Assert.AreEqual(imgTEST.UriSource.ToString(), GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString());
}Itt a GlobalSettings.stringToBitmapImage methodomat teszteltem ami már volt futtatva elég sokszor ..
De most újra akartam testeltetni és folyton feldob egy "System.TypeInitializationException"t (a methodra!) és már szépen lassan eret vágok tőle .. Mert a durva (legalábbis nekem) az az ,hogy a főprogramban is ugyanígy van meghívva a GlobalSettings.stringToBItmapImage method és olyankor meg nem dobja fel
Tehát mükszik..Valaki tudna helpelni :3 Előre is köszi !

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát mükszik..