- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
(VS 13 .net 4.5)
Iskolai projekten belül kell csinálni egy kisebb beadandót , amiben a program tök mind1 ,hogy mit csinál de minden metódusra kell írni unit testet (nem túlzottam érzem eddig :\) ..Már egyszer megírtam az egyik metódusra a tesztet:
[TestMethod()]
public void stringToBitmapImageTest()
{string kep = Environment.CurrentDirectory + @"/Fajlok/Icons/icon.png";
Uri uriKEP = new Uri(kep, UriKind.RelativeOrAbsolute);
Assert.AreEqual(GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString(), uriKEP.ToString());
BitmapImage imgTEST = new BitmapImage(uriKEP);
Assert.AreEqual(imgTEST.UriSource.ToString(), GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString());
}Itt a GlobalSettings.stringToBitmapImage methodomat teszteltem ami már volt futtatva elég sokszor ..
De most újra akartam testeltetni és folyton feldob egy "System.TypeInitializationException"t (a methodra!) és már szépen lassan eret vágok tőle .. Mert a durva (legalábbis nekem) az az ,hogy a főprogramban is ugyanígy van meghívva a GlobalSettings.stringToBItmapImage method és olyankor meg nem dobja felTehát mükszik..
Valaki tudna helpelni :3 Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest