Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
9600se93
csendes tag
Köszönöm a segítséget, bár még nem nagyon értem ami ott le van írva a linkben. A program amúgy az angoltanulásomhoz kellene, mert a párbeszédeket nem lehet lestoppolni a játékban, ha meg videót veszek föl és úgy fordítom nagyon lassú és ez a program sokat segítene a fordításban.
-
9600se93
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje programozgatok C#-ban gagyi szinten és jött egy probléma amit nem tudok megoldani pedig nagyon fontos lenne. Egy olyan program kellene ami egy előre kiválasztott processt le tud stoppolni gombnyomásra de ha következőnek megnyomom a gombot már újra fut onnan ahol abbahagyta. Találtam is ilyen programot, de az a baj vele, hogy nem képes a háttérben futni és gyorsbillentyűre reagálni (3d-s teljes képernyős alkalmazás leállítására kellene). Tehát egy olyan program kéne ami háttérben fut, 2 gyorsbillentyűt kezel, az egyik lestoppolja/folytatja a processt a másik meg leteszi asztalra az adott 3d-s alkalmazást. Azt sem tudom hol kezdjek neki mivel nem ilyen stílusú dolgokat írtam meg béna is vagyok és nagyon fontos lenne a program. Ha valahogy tudtok segíteni köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest