- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
return.value #395 üzenetére
köszi, sikerült.
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #72 üzenetére
igen, ha nem soronkent valtozna, hogy managelt kod, nem managelt kod akkor teljesen semmi bajom nem lenne, de sajnos ugy valtozik. elojohetnek olyan problemak, amikknek utana kellene olvasni, hogy mi mindent kell nekem torolni, hogy hogyan kell a GCt vezerelni, hogy mit lehet a heapra pakolni manualisan, hogy mi kerul a .NET heapre, es mi a win32 heapre, hogy .NET esemenykezelobol inditott .NET thread mennyire szeret a win32 hepjen turkalni, tud-e deallokalni, meg ilyesmi. na ez az amire most nem ertem ra megtanulni
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #70 üzenetére
hmm managedC++ nem CILre fordit, hanem egy eleg erdekes megoldassal CILre es nativ X86ra is egyszerre. es ha .NET framework komponenseket szeretnek boviteni (az ontartalmazo widgetek hive vagyok) akkor egy csomo olyan problemaval talalom szembe magam, amire a fordito dob nekem warningot(tobbet nem tehet), es nekem kellene figyelmesnek lennem.
-
corm
senior tag
válasz
return.value #62 üzenetére
Csak most vettem észre h ez a hsz nekem szól
Átnézem amit írtál, addigis az a problem, h strat. játékot kell csinlnunk és annak ugye kell egy háttér a dizájn miatt, ezen a hátteren pedig pl. a váropsok szintén képek lennének. Csak ugye a város képét nem pont téglalapalakban képzelem el. Viszont ha beállítok neki lyukadást akkor ha a form pl. szürke akkor szépen a város képének háttere is szürke lesz, ez pedig a térképen nem mutatna túl jól. Ám a címszavakból amiket mutattál arra következtetek h megvan a megoldás. -
corm
senior tag
válasz
return.value #58 üzenetére
Ezt már többen is mondták, hogy elsőre így nem érthető...
A legegyszerűbb ha megcsinálod: alap form, felraksz egy képet, beállítasz neki egy átlátszó hátterű gif-et és megmondod neki backcolornál h legyen transparent. Ezután felraksz egy gombot vagy akármit és backcolorba beállítasz neki vmi. színt. Majd szépen a kép objektumot a gomb fölé viszed. Amikor pedig elindítod látni fogod h a színes gomb felett a transparent képnek szürke a háttere...
-
válasz
return.value #54 üzenetére
ez jó és működik!
Pedig már gondolkodtam, hogyan is csinálnám meg... nem így írtam volna, hanem valószínűleg bonyolultabban.
Kösz a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged