Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én a VS-t nem használnám "másolgatva", telepítés nélkül. okozhat kellemetlen perceket fejlesztés közben. mindenben ilyen bonyolultan gondolkodsz?
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény. 
-
x007
tag
Gondolom igényed oka messzemenőbb, minden programot külön partícióra akarsz telepíteni. (Most tekintsünk el attól, hogy én ennek semmi értelmét nem látom
) Ezt szerintem érdemes alacsonyabb szinten megoldani, hogy az ilyen jellegű szívásokat elkerüljük.A Program Files dirt linuxosan egy külön partícióra kéne mountolni.
Lépések:
0: Legyen egy szűz partíciód (drive legyen most E: )
1: SysInternals ProcessExplorer letöltése
2: Goto csökkentett mód
3: PE-vel nézd meg, hogy milyen servicek / processek fognak Program Files dirben lévő erőforrást, ezeket lődd ki
5: Program Files tartalmának másolása D-re
6: Program Files tartalmának törlése
7: E: mountolása a C:\Program Files dirhez
8: Restart
9: EnjoyVirtuális gépen most kipróbáltam és teljesen jól működött. Dev rendszer copy, szóval nem sok minden volt rajta, ezért szívás se volt semmi. (A csökkentett mód nagyon sokat könnyít a dolgon)
Hosszútávú megbizhatóságról nem tudok nyilatkozni, de elvben nem kéne, hogy probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény.