- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én a VS-t nem használnám "másolgatva", telepítés nélkül. okozhat kellemetlen perceket fejlesztés közben. mindenben ilyen bonyolultan gondolkodsz?
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény.
-
x007
tag
Gondolom igényed oka messzemenőbb, minden programot külön partícióra akarsz telepíteni. (Most tekintsünk el attól, hogy én ennek semmi értelmét nem látom
) Ezt szerintem érdemes alacsonyabb szinten megoldani, hogy az ilyen jellegű szívásokat elkerüljük.
A Program Files dirt linuxosan egy külön partícióra kéne mountolni.
Lépések:
0: Legyen egy szűz partíciód (drive legyen most E: )
1: SysInternals ProcessExplorer letöltése
2: Goto csökkentett mód
3: PE-vel nézd meg, hogy milyen servicek / processek fognak Program Files dirben lévő erőforrást, ezeket lődd ki
5: Program Files tartalmának másolása D-re
6: Program Files tartalmának törlése
7: E: mountolása a C:\Program Files dirhez
8: Restart
9: EnjoyVirtuális gépen most kipróbáltam és teljesen jól működött. Dev rendszer copy, szóval nem sok minden volt rajta, ezért szívás se volt semmi. (A csökkentett mód nagyon sokat könnyít a dolgon)
Hosszútávú megbizhatóságról nem tudok nyilatkozni, de elvben nem kéne, hogy probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged