- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Vilmoskorte #234 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van, tekintve, hogy a borland 2006-ot is használom. De hogy csak a név maradt meg és felvásrolták.. erről nem olvastam.
-
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #225 üzenetére
Ha nem hozta, akkor marad az admin. Ez van. Nem hiszem, hogy éveket szeretnél azzal tölteni, hogy egy rakás COM objektum meg registry bejegyzés jogosultságait állítgatod.
A full image-es telepítő amúgy asszem nem nyaggat, hogy regisztráld. -
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #223 üzenetére
A Debugger Users csoporthoz add hozzá magad.
Amúgy meg várjuk már az SP1-et (Q3 2006), mint a messiást. Nekem ma egy órán belül kétszeri ''Visual Basic Compiler has encountered an error...'' után úgy borult meg az egész, hogy minden szép és jó, amíg egy DataAdaptert meg nem kísérelek konfigurálni, amit egyszerűen megtagad a Studio mondván a projekt nem létezik, és utána arra hivatkozik, hogy a referencia (System, System.Windows.Forms, stb...) által mutatott fájlt nem találja.Úgyhogy most szépen lefekszem, holnap reggel meg előveszem a telepítőcédét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows XP
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest