- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke #9440 üzenetére
Mondjuk persze így más a leányzó fekvése, ha maga a gép szar.
A Lenovo-k minden téren jók, én amúgy meg vagyok velük elégedve, ha a civil életben is szükségem lenne laptopra, biztos hogy Lenovo lenne, hiába k*va drága.A vállalati Windows alatt azt értem, hogy nálunk egy külön enrollment image van, amit fel kell dobni a gépre. Ez gyalulja az SSD-t, titkosítja azt, beloggol a céges rendszerbe, ellenőrzi, hogy mid van (szoftver, windows, office), aztán felpakolja azokat, meg az alap céges dolgokat is, beállítja a vpn-t, proxy-t, és még sorolhatnám a listát sokáig.
Na, az enroll szoftverekben van ami rendkívül procizabáló, beleértve a nagyvállalati McAfee-t is. Nyilván az utolsó billentyűleütést is monitorozza, de azért mégis érdekes az, hogy egy sima konzumer windows-zal minden probléma eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest