Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Mondjuk persze így más a leányzó fekvése, ha maga a gép szar.
A Lenovo-k minden téren jók, én amúgy meg vagyok velük elégedve, ha a civil életben is szükségem lenne laptopra, biztos hogy Lenovo lenne, hiába k*va drága.A vállalati Windows alatt azt értem, hogy nálunk egy külön enrollment image van, amit fel kell dobni a gépre. Ez gyalulja az SSD-t, titkosítja azt, beloggol a céges rendszerbe, ellenőrzi, hogy mid van (szoftver, windows, office), aztán felpakolja azokat, meg az alap céges dolgokat is, beállítja a vpn-t, proxy-t, és még sorolhatnám a listát sokáig.
Na, az enroll szoftverekben van ami rendkívül procizabáló, beleértve a nagyvállalati McAfee-t is. Nyilván az utolsó billentyűleütést is monitorozza, de azért mégis érdekes az, hogy egy sima konzumer windows-zal minden probléma eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest